Taallessen studenten

Aan de hand van een persoonlijk intakegesprek bepalen wij uw taalniveau en samen beslissen wij op welk niveau we de training aanbieden. Elke dinsdag en donderdagavond bieden wij de gelegenheid voor studenten HAVO/VWO om hun Engelse literatuur bij te spijkeren. Het doel is om de tekst te lezen, te begrijpen en er een samenvatting van te schrijven. Voor meer informatie kunt u contact opnemen.

Tarieven

  • VWO/ HAVO en VMBO Individuele training in het engels, €25.00 per uur.
  • Privé les, €25.00 per uur.
  • Groepstraining (max. 5 personen) met bijpassende niveaus. €10.00 per persoon per uur.

Wij zijn ook bereid om IELTS preperation te bieden met up-to-date materiaal voor de IELTS test. Alle niveaus welkom. Nieuwe studenten krijgen aan het begin van de eerste les een pen en een schrift. Vergeet dan ook niet om deze elke les mee te nemen.

Thee, koffie of fris zijn inclusief.

Spaanse les:

  • VWO/ HAVO en VMBO Individuele training, €25.00 per uur.
  • Privé les, €20.00 per uur.

Thee, koffie of fris zijn inclusief.

TTO Voorbereidingsprogramma:

Vanaf Januari 2017 tot aan de zomervakantie bieden wij een TTO voorbereidingsprogramma.

Wat houdt dit precies in?

1 keer per week op een middag (in overleg) na schooltijd begeleiden wij kinderen in een anderhalf uur durende groepsles voor op TTO onderwijs, in het voortgezet onderwijs. De lessen worden gegeven door een native speaker Engels. Dit is de ideale voorbereiding voor uw kind.

Koffie- ochtend engels: 

Maandag- dinsdag- en woensdagmorgen van 09.30 uur – 11.00 uur staat de koffie of thee met iets lekkers klaar. Dan gaan we samen rond de tafel zitten om lekker te kletsen in het engels.

De koffie- ochtend engels kost €70.00 per persoon, voor een 10-rittenkaart.